Persbericht NHD

DUIKVERENIGING O.S.V.E. TERUG IN ENKHUIZEN

In de nieuwe hightech duiktoren van BC Opleidingen op Krabbersplaat worden beroepsduikers uit Europa opgeleid. Een uur in het weekend wordt dit gebouw nu ook gebruikt door sportduikvereniging O.S.V.E.

Doordat de bassins een diepte hebben van 3,5 en 9 meter kunnen hier ideale oefenduiken worden gemaakt in helder water met een goede temperatuur. Bovendien maakt de aanwezigheid van een ademlucht-
vulautomaat, kleedruimtes, douches en (voor na de duik) een kantine met prachtig uitzicht op het IJsselmeer het plaatje kompleet.

Voor duikers, wel of niet lid van andere clubs, bestaat de mogelijkheid om hier een z.g. check-up dive te maken. Nederlandse begeleiding en Buddy’s zijn aanwezig. Mensen die wel eens in deze toren willen duiken, kunnen zich aanmelden voor een proefduik. Ook kunt u gewoon lid worden van deze gezellige vereniging, die regelmatig buitenduiken organiseert, maar ook duikweekends en -vakanties. 

Meer informatie vindt u op Facebook OSVE Onderwatersport Enkhuizen.
Of telefonisch: 06-30703746.